Več športa, več vključevanja: Okrogla miza na temo pomembnosti vadbe za osebe s posebnimi potrebami

Imate morda v skupini otroka, ki potrebuje drugačen pristop?

v Društvu za kulturo inkluzije organiziramo okroglo mizo na temo pomembnosti vadbe za osebe s posebnimi potrebami.

V lanskem letu smo aktivno sodelovali v dveh Erasmus+ projektih – “Več športa za osebe s posebnimi potrebami” in “Vključi me“. Ta dva projekta se sedaj zaključujeta, zato z navdušenjem pričakujemo priložnost, da Vam predstavimo dosežene rezultate.

Na okrogli mizi bomo podelili izkušnje in strokovna znanja, ki vam bodo v pomoč pri vašem nadaljnjem delu. Prostor bo tudi za vaša vprašanja in dvome.

Se soočate s situacijo, kako vključiti otroka, ki izstopa?

Dogodek je namenjen poglobljenemu razpravljanju o pomembnosti športa za otroke s posebnimi potrebami ter poudarjanju vključenosti in enakopravnih športnih priložnosti za vse. Pričakujemo zanimive debate iz strani trenerjev, učiteljev in staršev otrok s posebnimi potrebami ter številnih strokovnjakov s področja športa, pedagogike in psihologije, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite pri poslušanju ter soustvarjanju pozitivnih sprememb za osebe s posebnimi potrebami skozi šport.