Usposabljanje za prostovoljce v okviru programa Erasmus+

i love velenje

Naši trije prostovoljci, Dona, Deana in Gorjan, so se pretekli teden udeležili usposabljanja, ki ga nacionalna agencija Movit organizira za vse udeležence v projektih prostovoljstva, ki so podprti s strani programa Erasmus+. Usposabljanje je potekalo v Velenju, prostovoljci pa so bili za aktivnosti zelo motivirani. Obiskali so tudi Muzej Premogovništva, spoznavali knapovsko solidarnost in zgodovino mesta in s skupnimi močmi oblikovali ideje za solidarnostne projekte.

Prostovoljce, ki so se udeležili usposabljanja, gostijo: Hiša! Mladinski Center Krško, Mc Velenje, Kulturno Izobraževalno Društvo Pina, Zavod Global, MIKK Murska Sobota (MIKK klub), Društvo za kulturo inkluzije (Igraj se z mano), DRPD Novo mesto, Center za mlade Domžale, ŠMOC Laško (Društvo Šmocl), Mladinski center Zagorje, RIC Bela krajina.

Projekt prostovoljstva je financiran iz programa Erasmus+. Vir in galerija fotografij: https://www.facebook.com/mladivakciji