Likovna razstava Igraj se z mano se podaja na pot

panorama-web-2
Likovna dela, ki smo jih od ustvarjalcev iz vse Slovenije in tujine prejeli v sklopu že 7. Mednarodnega likovnega natečaja 'Igraj se z mano', so se uvodoma že predstavila na otvoritveni razstavi v Cankarjevem domu ob koncu januarja.

Tam je bilo na ogled skoraj 900 likovnih del, kar je drugemu preddverju naše največje kulturne ustanove pridalo prav poseben čar!

Zaključek otvoritvene razstave pa nikakor ni pomenil tudi konca likovnih razstav, temveč nasprotno - likovna razstava bo s svojimi čudoviti deli sedaj zaokrožila po Sloveniji in tujini in s seboj ponašala tudi idejo o aktivni udeležbi oseb s posebnimi potrebami v družbi.

Likovna dela si bo tako v sklopi Mednarodne potujoče razstave moč ogledati v knjižnicah, šolah, vrtcih, galerijah in drugih ustanovah. Umetnine mladih snovalcev pa lahko obiščejo tudi vaš kraj!

Če vas zanima, kako, potem si oglejte predstavitveni film, prezentacijo ter informativno brošuro, o načinih gostovanja pa se bomo z vami z veseljem pogovorili tudi v živo. Dosegljivi smo na tel številki 051 762 997 (Boris Kononenko) ter preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Lepo vabljeni k aktivni udeležbi!