Za nami je pestro sobotno dogajanje

Webp.net resizeimage 2

Včerajšnja lepa sončna sobota nam je ponudila kar nekaj možnosti za druženje in mi smo jih z veseljem izkoristili.

V okviru Inkluzivnih športnih vikendov - Različnost nas bogati, ki jih sofinancira MOL, smo se najprej v Parku Tivoli zaigrali in družili na igralih, nato pa smo se odpravili na Kongresni trg, kjer je potekala Športna tržnica v organizaciji Razgibajmo Ljubljano. Dogodek so pripravili ob zaključku Tedna športa. Tam je svojo stojnico in atraktivne inkluzivne športne poligone pripravilo tudi Društvo za kulturo inkluzije. Lepo sončno vreme, predvsem pa raznolika ponudba športnih društev in organizacij, sta v mestno središče privabila mnogo otrok, ki so raziskovali svoje športne spretnosti. Preizkusili smo se na poganjalcih, se spustili po jeklenici, spoznavali različne športe in uživali drug z drugim. Za zaključek že tako zanimive sobote smo si ogledali še film Jaz sem William v Kinu Dvor, ki nam je priskrbel tudi brezplačne vstopnine. Za to in za organizacijo dogodka se jim še enkrat najlepše zahvaljujemo.

Mi se že veselimo novih dogodivščin, ki nas čakajo v naslednjih mesecih.

Webp.net resizeimage 3

Webp.net resizeimage 4