13. Bodi športnik "Igraj se z mano" je za nami

71278877 1902339063202108 9139572874107944960 n

Danes se je na površinah ŠC Triglav (Jama Bežigrad) odvijal športno-družabni dogodek Bodi športnik "Igraj se z mano". Jesensko sonce je že kmalu po začetku odgnalo meglo in še dodatno poskrbelo za čudovit športni dan.

Dogodek je obiskalo okoli 1000 udeležencev iz različnih osnovnih, srednjih šol, zavodov in drugih organizacij. Pripravili smo turnirje v košarki, mali odbojki, nogometu in balinanju, najmlajši pa so se zabavali ob pastirskih igrah. Kot je že v navadi na naših dogodkih, smo tudi tokrat poskrbeli za številne inkluzivne in zanimive delavnice. Obiskovalci so se lahko preizkusili v vožnji na racerjih in v igri hokeja, sestavljali velike lego kocke, spoznavali ritmično gimnastiko, akrobatiko in lacrosse, z nami pa so bili tudi gasilci in naš prijatelj Tim, ki nam je postregel osvežilne smoothije.

Ob zvokih himne Mini olimpiade smo slovesno podelili prehodni pokal za "fair play", ki ga je letos prejela ekipa OŠ Vita Kraigherja. Ob podelitvi so sodelovali tudi mladinci nogometnega kluba Olimpija, ki so obiskovalcem dogodka pokazali prave nogometne vragolije.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi športnega dogodka: ŠC Triglav, Razgibajmo Ljubljana, ZŠD Krim Športna zveza Ljubljana, Mestna občina Ljubljana, NK Olimpija, Klovn Jaka, Pika Nogavička, donatorji HP Merit, Frutis, Pivovarna Union (brezalkoholna pijača) in vsem našim prostovoljcem za vso pomoč pri organizaciji.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate tukaj.