POČITNIŠKE IGRARIJE »IGRAJ SE Z MANO« 2020

varstvo kolaž 1

Društvo za kulturo inkluzije bo v času poletnih počitnic organiziralo počitniško varstvo, ki ga sofinancira MOL. Vključijo se lahko otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole na območju MOL, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL ter otroci in mladostniki s posebnimi potrebami do 18. leta starosti. Dejavnosti se bodo odvijale na lokaciji OŠ Trnovo, Karunova ulica 14a, 1000 Ljubljana, pod okriljem strokovno usposobljenih voditeljev in sicer v treh terminih:

- 29.6.-3.7.

- 17.8.-21.8.

- 24.8.-28.8.

Več informacij o programu bomo objavili v prihodnjih tednih, ko prejmemo navodila v zvezi z izvajanjem in ukrepi, povezanimi z epidemijo Covid-19. Za dodatna pojasnila nas lahko pokličete tudi na tel. številko 051-762-999 (Andreja Srpčič).

Prijave bodo potekale preko spletnega obrazca, ki bo objavljen na naši spletni strani. Prijave bomo zbirali 2. junija 2020 ob 7 uri.  TUKAJ lahko najdete več informacij o programu in izvedbi varstva.

Ekipa Društva za kulturo inkluzije