RAZLIČNOST NAS BOGATI

Različnost nas bogati je program namenjen otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in tipičnim razvojem ter njihovim družinam. Društvo en dan v vikendu organizira različne športno-kulturno-ustvarjalen družabne dejavnosti z namenom aktivnega preživljanja prostega časa v inkluzijskem duhu. Za primernost vsebin otrokom s posebnimi potrebami skrbi vodja programa, pri sami izpeljavi pa so vključeni tudi prostovoljci.

V sklopu programa se premigamo, ustvarjamo, kulturno udejstvujemo in podružimo na zanimivih doživetjih prilagojenih letnim časom kot so pohodi, lovih na zaklad, maškarada, različne ustvarjalne delavnice in športne igrarije ter podobne vragolije v Ljubljani in njeni okolici. Udeležujemo se tudi drugih dogodkov z namenom vključevanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami in njihovih družin v vsakodnevne aktivnosti.

Družabne dejavnosti za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami in tipičnim razvojem ter njihove družine običajno organiziramo enkrat mesečno tekom celega leta.

 

Če želite, da vas o teh dogodkih obveščamo, nas kontaktirajte preko spodnjih podatkov:

Neža Adamič, mag. prof. šp. vzg. in učiteljica športa invalidov

Telefon: 051 762 999

Email: drustvo.zakulturoinkluzije@gmail.com

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana