Posted

ODPRTJE PRIJAV – POČITNIŠKO VARSTVO »POLETNE IGRARIJE«

Društvo za kulturo inkluzije bo v času poletnih počitnic organiziralo počitniško varstvo, ki ga sofinancira MOL. Vključijo se lahko otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole na območju MOL, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL ter otroci in mladostniki s posebnimi potrebami do 18. leta starosti. Dejavnosti se bodo odvijale na lokaciji OŠ Oskarja Kovačiča, Dolenjska cesta 20, 1000 Ljubljana, pod okriljem usposobljenih izvajalcev in sicer v treh terminih:

  • 9. 8. – 13. 8.
  • 16. 8. – 20. 8.
  • 23. 8. – 27. 8.

Na posamezen termin varstva je razpisanih 28 prostih mest. Po navodilih MOL bomo v primeru trajanja ukrepov, povezanih z epidemijo Covid-19, varstvo primorani organizirati v manjših skupinah. Zaradi poteka epidemije si pridružujemo pravico do sprememb ali morebitnih odpovedi terminov. Varstvo bo varstvo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij. O vseh morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.


Prijave bodo potekale preko spletnega obrazca, ki bo objavljen na naši spletni strani. Prijave bomo pričeli zbirati v torek, 4. maja 2021 ob 7.00 zjutraj in sicer do zapolnitve prostih mest.

Objavljen bo tudi čakalni seznam za udeležence za vse tri razpisane termine.

Za dodatna pojasnila nas lahko pokličete tudi na tel. številko 051-762-999 (Andreja Srpčič). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *