PRIJAVNICA – POČITNIŠKO VARSTVO “POLETNE IGRARIJE”

Danes, 4. 5. 2021, ob 7.00 smo odprli spletno prijavnico za poletno počitniško varstvo. Na vseh treh razpisanih terminih so vsa prosta mesta že zasedena. 

Vašega otroka lahko vpišete na čakalni seznam udeležencev. V primeru odpovedi kakšnega udeleženca, bomo po vrstnem redu v program počitniškega varstva vključevali tiste udeležence s čakalnega seznama. 

V varstvo se lahko vključijo otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole na območju MOL, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL ter otroci in mladostniki s posebnimi potrebami do 18. leta starosti. Dejavnosti se bodo odvijale na lokaciji OŠ Oskarja Kovačiča, Dolenjska cesta 20, 1000 Ljubljana, pod vodstvom usposobljenih izvajalcev in sicer v treh avgustovskih terminih:

9. 8. – 13. 8.
16. 8. – 20. 8.
23. 8. – 27. 8.

Po navodilih MOL bomo v primeru trajanja ukrepov, povezanih z epidemijo Covid-19, varstvo primorani organizirati v manjših skupinah. Zaradi poteka epidemije si pridružujemo pravico do sprememb ali morebitnih odpovedi terminov. Varstvo bo varstvo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij.

O vseh morebitnih spremembah boste pravočasno obveščeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *